PODPORUJÚ NÁS

 
 
 
 
 
www.zzz.sk
 
NaviPro
 
 
 
  

 

_________________

 

Zobrazuje stav

od 1.máj 2010

 

free counters

 

 

_________________

Bardejovské kúpele

15.06.2008, 20:45, administrator


Boli ste na liečení vášho kardiovaskulárneho ochorenia v Bardejovských kúpeľoch ?
Napíšte svoj názor na úroveň liečby kardiovaskulárnych ochorení v týchto kúpeľoch ?
Úspech Bardejovských Kúpeľov zabezpečuje predovšetkým kvalita bardejovských liečivých zdrojov - alkalicko-slano-železnatých, studených minerálnych vôd, výhodná poloha v chránenom údolí, vzdialenom od mestského ruchu a výhodné klimatické podmienky. Liečia sa tu choroby tráviaceho ústrojenstva, nešpecifické choroby horných dýchacích ciest a stavy po celkovej fyzickej a psychickej vyčerpanosti. Pitné kúry a balneoterapiu doplňuje fyzikálna a medikamentózna liečba, liečebný telocvik a ďalšie účinné metódy.
Kúpele disponujú celkovým počtom lôžok 1250, rozčlenených v kúpeľných hoteloch OZÓN, ASTÓRIA, FRANTIŠEK a v ich depandancoch. V týchto kúpeľných hoteloch sú pre kúpeľných hostí zabezpečované ubytovacie, stravovacie a doplnkové služby. Jednotlivé kúpeľné hotely sú priamo prepojené s Kúpeľným domom, kde je sústredené poskytovanie všetkých liečebných procedúr. Toto prepojenie vytvára ucelený komplex, čo ocení každý hosť Bardejovských Kúpeľov. Neodmysliteľným zážitkom je prechádzka kúpeľnými parkami a lesnými chodníkmi v areáli ako aj v blízkom okolí. Nemenej zaujímavý je aj spoločenský život s množstvom kultúrnych a športových podujatí, ktorý oslovuje každého návštevníka kúpeľov.
Čaro Bardejovských Kúpeľov, ktoré sú síce rozlohou malé, ale nesmierne bohaté na históriu a liečebné úspechy, spočíva v tom, že kto ich navštívil raz, ten sa sem vracia znova a znova. Za dlhú dobu existencie od prvej písomnej zmienky z roku 1247 už navštívilo Bardejovské Kúpele mnoho významných osobností - napríklad Mária Lujza, dcéra cisára Františka I. a neskôr druhá manželka cisára Napoleona, ruský cár Alexander I, manželka cisára Františka Jozefa I. Alžbeta prezývaná Sissi, ktorej socha sa vyníma v kúpeľnom parku.
 
« Späť


Diskusia: "Bardejovské kúpele"
Dátum: Meno: Komentár:
18.11.2007, 09:26 Marta B.
04.01.2008, 11:01 peter r.
06.06.2008, 17:25 Peter R. Re:
Pridať komentár | Zobraziť všetky komentáre

Zaregistrovať do Noviniek e-mailom

 

Č A S

 

 

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

 
_____________
 Posledná
 aktualizácia:
 
2.apríl
 2024
_____________
 

NAŠI PARTNERI